Szabályzat

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Részletek

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: •Üzemeltetői adatok ismertetése •Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása •A kínált termékek kategória besorolása •Rendelési információk ismertetése •A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk •Rendelés lépéseinek bemutatása •A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése •Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása •Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése •Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan •Jótállási, garanciális információk, tudnivalók •Az elállási jog ismertetése •Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató •Adatkezelési információk Üzemeltetői adatok Cégnév: Árkád Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Székhely: 8000 Székesfehérvár Varjú u 62 Telephely (Bolt): 8000 Székesfehérvár Palotai u 129 Adószám:10243107-2-07 Fejér Megyei Bíróság mint cégbíróság: Cégjegyzék szám:Cg.07-09-001202 Elektronikus elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefonos elérhetőség: 06-22-327-942 Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre A megjelenített termékek kizárólag on-line rendelhetőek meg, házhoz szállítással de személyes átvételre is lehetőség van. (Személyes átvételi igényét kérjük a megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatban feltüntetni) A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát (25%), azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Rendelési információk A vásárlás regisztrációval lehetséges. Regisztrációkor mindössze a szállításhoz, számlázáshoz és a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat kérjük ( név, esetleg cégnév, cím, telefonszám és e-mail cím). A megrendelések feldolgozása A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-17 óráig.

Átvételi mód

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Amennyiben lehetséges pontos összeggel várja a futárt. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye az át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben Díjbekérőt küldünk elektronikus úton és az összeg beérkezése után adjuk fel megrendelését. 150000.-Ft érték határ feletti megrendelés esetén az Árkád Kft kérheti az adott termék (termékek) elő utalás formályában történő az összeg tekintetében 50-80% arányában való megfizetést. Házhoz szállítás, információk Webáruházunk megrendeléseit a DPD Hungária Kft. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Házhoz szállítás díjszabása A megrendeléseket bruttó hatvanezer forint (60.000.-Ft) értékig bruttó kétezer forintér (2.000.-Ft) szállítjuk házhoz, bruttó hatvanezer forint (60.000.-Ft) érték felett díjmentesen (0.-Ft) szállítjuk házhoz. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Termékekre gyártótól függően a törvényben előírt 12hónap vagy annál hosszabb idejű garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Az ide vonatkozó jogszabályt (151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet.) megtalálja az általános szerződési feltételek végén, mellékletben.

Áruvisszavétel - Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen esetek az alábbiak: •Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ. •Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén. •Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Adatvédelem

Az Ön által megadott adatokat a www.szivattyu.com internetes áruház kizárólag a megrendelés teljesítése és a rendelési feltételek rögzítésének céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a megrendelés teljesítésének érdekében szerződéses alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az áruházunktól kapott szállítási adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.