PDFE-mail
atlas_szurohaz_10.jpgatlas_szurohaz_10.jpg

ATLAS Szűrőház 9-3/4


Az ATLAS típusjelzésű vízszűrő házai ideális megoldást kínálnak a háztartásban ismert, víz minőségével kapcsolatos problémák, kellemetlenségek (üledékesség, vízkő, klórozás, idegen szag vagy íz stb.) megszüntetésére.

Leírás

ATLAS Szűrő ház

Folyadék típus: tiszta víz, szennyezett víz

Felhasználás: lakossági, mezőgazdasági, ipar

Alkalmazás: szőrés mester fokon

Típus: szűrőház

Termékcsalád: ATLAS Szűrőház széria

 

Az ATLAS típusjelzésű vízszűrőházai ideális megoldást kínálnak a háztartásban ismert, víz minőségével kapcsolatos problémák, kellemetlenségek (üledékesség, vízkő, klórozás, idegen szag vagy íz stb.) megszüntetésére.

A szűrőházba illeszkedő szűrőbetétek fizikai, kémiai illetve kombinált szűrőhatásuknál fogva alkalmasak a megoldásra.

 

Műszaki adatok: 3 részes kivitel: ház, fej, hollander, műanyag átlátszó ház, rézbetétes csatlakozó fej, NBR tömítő gumigyűrű, réz légtelenítő csavar, max. 8 bar üzemi nyomás, max. 50 °C folyadék hőmérséklet.

 

Felhasználás: A szűrőházon átfolyó vízből a házban elhelyezett, a szűrési célnak  megfelelően kiválasztott szűrőbetét kiszűri a különféle lebegőanyagokat, illetve vízkőmentesíthet. A homok, algák, rozsdareszelék és a városi csővezetékről levált egyéb lebegő anyagok kiszűrésével megvédi a csaptelepeket a megrongálódástól. Az átlátszó tartályon keresztül ellenőrizheti a szűrő telítődési fokát és amennyiben szükséges elvégezhetjük a szűrő tisztítását, vagy cseréjét.