PDFE-mail

PEDROLLO TOP 2 GM


A TOP-GM sorozat szivattyúi koptató részecskéket nem tartalmazó, tiszta víz ürítésére alkalmasak és a mágneses úszókapcsolónak köszönhetően szűkebb helyeken is tökéletesen működnek. Az alkalmazott konstrukciós megoldások, garantálják az egyszerű és biztonságos működést, köszönhetően a teljes motorhűtésnek és a kettős tengelytömítésnek. Ajánlottak kisebb elöntött helységek vízmentesítésére (garázsok, pincék, boxok) háztartási szennyvíz
(mosó, mosogatóvíz) kezelésére, kisebb gyűjtőciszternák ürítésére.

Leírás

Búvárszivattyú

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: háztartási, lakossági, mezőgazdasági

Alkalmazás: vízelvezetés, vízmentesítés

Típus: búvárszivattyú

Termékcsalád: PEDROLLO TOP GM széria

 

A Pedrollo TOP 2 GM szivattyú, koptató hatású anyagot nem tartalmazó, tiszta víz ürítésére alkalmas.

A TOP-GM sorozat szivattyúi koptató részecskéket nem tartalmazó, tiszta víz ürítésére alkalmasak és a mágneses úszókapcsolónak köszönhetően szűkebb helyeken is tökéletesen működnek.

Az alkalmazott konstrukciós megoldások, a kiváló minőségű anyagok, a motor totális hűtése a szivattyúzott folyadék által, valamint a dupla tengelytömítés garantálják az egyszerű és biztonságos, hosszútávú  használatot.

A Pedrollo TOP 2 GM szivattyú úszókapcsolóval rendelkezik, amely megakadályozza annak szárazon futását, ami általában a szivattyúk nagy százalékának tönkremenetelét okozza.

A Pedrollo TOP 2 GM szivattyú kisebb elöntött helyiségek (garázsok, pincék,boxok) vízmentesítésére, háztartási szennyvizek (mosogatóvíz, mosóvíz) és gyűjtőciszternák ürítésére ajánlottak.

10 méteres kábellel is rendelhető!

Garancia : 2 év
Szállítási teljesítmény : -
Emelőmagasság : -
Teljesítmény : -
Feszültség : -
Nyomó csatlakozás -
Szivattyú ház Technopolimer
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Védelem IP X8
Tengely tömítés Kerámia/Grafit/NBR
Járókerék anyaga Noryl
Kábelhossz 10M