E-mail

PEDROLLO RXm 2/20 Vortex


Az RX-VORTEX szivattyúk szennyezett víz szivattyúzására ajánlottak. Felépítésük garantálja a biztonságos működést, még folyamatos üzemmód mellet is, a motor teljes hűtésének köszönhetően. Háztartási használatra alkalmasak, szennyezett víz ürítésére, lebegő szilárd szennyeződés jelenlétében is.

Leírás

Búvárszivattyú

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: háztartási, lakossági, mezőgazdasági

Alkalmazás: vízelvezetés, szennyezett víz szállítása, vízmentesítés

Típus: búvárszivattyú

Termékcsalád: PEDROLLO RX VORTEX széria

A Pedrollo RXm 2/20 szivattyú, koptató hatású anyagot nem tartalmazó, tiszta víz ürítésére alkalmas.Az alkalmazott konstrukciós megoldások, a kiváló minőségű anyagok, mint a rozsdamentes acélból készült járókerék, a motor totális hűtése a szivattyúzott folyadék által, valamint a dupla tengelytömítés garantálják az egyszerű és biztonságos, hosszútávú  használatot.

A Pedrollo RXm 2/20 szivattyú úszókapcsolóval rendelkezik, amely megakadályozza annak szárazon futását, ami általában a szivattyúk nagy százalékának tönkremenetelét okozza.

A Pedrollo RXm 2/20 szivattyú kisebb elöntött helyiségek (garázsok, pincék,boxok) vízmentesítésére, háztartási szennyvizek (mosogatóvíz, mosóvíz) és gyűjtőciszternák ürítésére ajánlottak. A maradék vízszint 14mm.

10 méteres kábellel is rendelhető!

Garancia : 2 év
Szállítási teljesítmény : -
Emelőmagasság : -
Teljesítmény : -
Feszültség : -
Nyomó csatlakozás -
Szivattyú ház Rozsdamentes acél
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Kábelhossz 10M
Védelem IP X8
Járókerék anyaga Rozsdamentes acé
Tengely tömítés Kerámia/Grafit/NBR

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.