E-mail

PEDROLLO 4BLOCKm 6/5


Ajánlottak kutakból való tiszta víz szivattyúzására, még homok jelenlétében is (150g/m³-ig). Kiemelkedő hatásfokuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően
kiválóan használhatóak a háztartási szektorban, különösen házi vízellátó rendszerekben, az öntözés területén stb.

Leírás

4" átmérőjű monoblokk elektromos csőszivattyúk

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: háztartási, lakossági, mezőgazdasági

Alkalmazás: vízellátás, nyomásfokozó berendezések , öntözés

Típus: búvárszivattyúk

Termékcsalád: 4" monoblokk búvárszivattyúk

Pedrollo 4Blockm 6/6 búvárszivattyú

 

A Pedrollo szivattyú gyár legfrissebb fejlesztésű 4-colos csőbúvár szivattyúját 110-150 mm átmérőjű, 20-30 méter mélységű csőkutakhoz tanácsoljuk. Remek otthoni vízművekhez vagy öntöző rendszerekhez, ami egyszerűen telepíthető, élettartamában kiemelkedő, hatékonyságában utolérhetetlen.

 

 

 

Legnépszerűbb szivattyúmodell - öntözéstechnikai szakértők szívesen tanácsolják, és már több ezer elégedett megrendelő locsolja Pedrollo szivattyúval a kertjét (vagy gondoskodik otthona vízigényéről).

 

Kérje a szivattyút telepítéssel együtt itt talál további információt.

 

Olvasson tovább és rájön majd, hogy a 4Blockm miért ekkora sztár a szivattyúk között és a megtérüléséről még nem is írtunk!

Ezt a Pedrollo szivattyút fölöttébb egyszerűen beüzemelheti, majd pedig hosszú éveken át megbízhatóan szolgálni fogja Önt.

A búvárszivattyúhoz 2 év jótállást adunk, de a szivattyú 8-10 év erős alkalmazás után is javítható.

Kiválóan alkalmas szivattyú, ha 20-30 méter mélységű vagy üzemi vízszintű csőkútból hozná fel a vizet. Ebből a mélységből kerti öntözésre és házi vízellátásra is elég a szerkezet teljesítménye.

 

A Pedrollo 4block 6/6 osztályának piacvezető szivattyútípusa, már több ezer elégedett megrendelőt szolgáltunk ki. Ez garantálja, hogy Ön is elégedett lesz.

 

Az öntözéstechnikai szakemberek választása

 

Az öntözőrendszer-telepítők zöme erre a szivattyúra esküszik, és ha tehetik, Pedrollo 4Blockm szivattyú mellett döntenek.

 

Tudják, hogy az egyszerű installációval időt spórolnak. Tudják, hogy a szivattyú megbízhatósága lenyűgöző, így nem kell garanciális szerelések miatt visszamenni a megrendelőhöz.

 

Miért egyszerű telepíteni?

 

Nos, a szivattyú beépített kondenzátorral van ellátva, ezért csak egy 20 méteres három eres kábellel van szerelve. Ezt egyszerűen be kell kötni a nyomáskapcsolóba vagy szivattyúvezérlőbe, és a szivattyú működésre kész.

 

Nem az öntözés és a szivattyú menedzselgetéséből áll az életünk, a 4Blockm 6/6 pedig ezt figyelembe veszi.

 

Motorja S1-es, azaz töretlen működésre tervezték. Ez azért nélkülözhetetlen, mert bekapcsolva felejthető, és nem lesz semmi baja, (Bár víz nélkül azért ő sem bírja).

 

Példaként előfordulhat, hogy Ön aktiválja a szivattyút, majd elmegy az ismerőseivel meginni egy sört. Végül több sör is lecsúszik a komoly beszélgetések alatt, Ön későn ér haza, és csak másnap jut eszébe leállítani az öntözőrendszert - de Ön másnap teljes lelki harmóniával állíthatja le a szivattyút. A motor nem égett le, az olcsó víz miatt pedig a pénztárcája tartalmát sem égette fel (ellentétben a szomszéddal, aki drága vezetékes vízzel öntöz).

 

Olyan ellenálló, hogy még a magas homoktartalom próbáját is kiállja

 

Innovatív formájával és megerősített alkatrészeivel ez a szivattyú akár 150g/m3 homoktartalmú víz kitermelésére is alkalmas, ráadásul hosszú távon.

 

Ma a normál szivattyú 40-50g/m3 homoktűréssel rendelkezik, magyarul szinte kristálytiszta víz kell az alkalmazásukhoz.

 

A Pedrollo 4Blockm 6/6 búvárszivattyút magas színvonalú anyagokból állították elő (pl. krómdioxid bevonatú hidraulikus csapágy, dupla tengelytömítés), ezért az élettartama kiemelkedő, homoktűrése kiváló.

 

Ezzel a szivattyúval Ön nem csupán egy szivattyút kap meg, hanem évtizedes nyugalmat is.

 

Többszintű leégésvédelem

 

A búvárszivattyúk üzemzavarnak legnagyobb részét az idézi elő, hogy a tengelytömítés elkopik, emiatt a motor beázik és leég.

 

A Pedrollo 4Blockm 6/6 esetében ezt 2 csúszógyűrűs tengelytömítéssel és egy közbeiktatott olajkamrával előzik meg.

 

A motor hidraulika felőli oldalán (ahol a víz szeretne bejutni), egy nagy keménységű és kiemelten kopásálló szilíciumkarbonát/szilíciumkarbonát tengelytömítés akadályozza meg a víz bejutását.

 

(A szivattyúk jelentős részében ezt egy jóval gyengébb kerámia/grafit anyagú tengelytömítés hivatott megakadályozni, ami homokmentes vízben természetesen sokáig meg is állja a helyét. De a homok gyakorlatilag kiradírozza a tömítést a helyéről...)

 

Útmutatások a beüzemeléshez

 

A Pedrollo 4Blockm 6/6 búvárszivattyú színvonalát mutatja, hogy akár a víz szintje alá 60 méterrel is letelepítheti. Sok szivattyúmotor nem tűri el a 20 méteres vízmagasságot sem.

 

Telepítéskor alkalmas teherbírású biztosítókötelet használjon. Lehetőleg a kút szűrője feletti részbe telepítse a szivattyút, és semmiképpen ne engedje a kút aljára, az úgynevezett iszapzsákba.

 

A szivattyúhoz ajánlatos visszacsapó szelep beépítése, amihez rézbetétes vagy fémtányéros szelepet ajánlunk (ezeket webshopunkban megvásárolhatja, ezt a szivattyút is megvásárolhatja ezekkel a kiegészítőkkel). A műanyagbetétes visszacsapó szelepek tapasztalatunk szerint hamar tönkremennek, és a meghibásodott szelep rossz hatással van a kútra, a csőrendszerre és a vezérlésre szintúgy.

 

Alkalmazzon köpenycsövet, ha nem csőkútban, hanem ásott kútban vagy ciszternában alkalmazza a szivattyút.

 

15 ft/m3 vízdíj

 

Ez a Pedrollo szivattyú többféleképpen is pénzt spórol Önnek. A pénztárcakímélés már ott elkezdődik, hogy a Pedrollo motorja kiváló hatásfokkal rendelkezik, így a szivattyú áramfogyasztása lényegében jelentéktelen.

 

A vízspórolásra csak most térünk rá. Ezzel a szivattyúval a vízdíjat kiverheti a fejéből.

 

Számoljunk!

 

A jelenlegi villamos energia díja körülbelül 40 Ft/KWh. Ezzel az értékkel számolva ez a Pedrollo szivattyú 20 méteres mélységből kb. 15 forintért termeli a víz köbméterét.

 

Vesse egybe ezt a köbméterárat azzal a horribilis árral, ami a vízszámláján olvasható. Gyaníthatóan köbméterenként 700-800 forintos összeget lát (nálunk pillanatnyilag 735 Ft/m3 a vízdíj, és ez még pénztárca kímélőnek számít - Magyarország bizonyos településein a vízdíj meghaladja az 1200 Ft/m3-t is).

 

A Pedrollo 4Blockm 6/6 szivattyúval rögtön elkezdheti a spórolást. Nem holnap, nem a jövő héttől, hanem haladéktalanul (ahogy a szivattyút kiszállítjuk és beüzemelik).

 

Minél gyorsabban telepíti ezt a szivattyút, annál gyorsabban lesz leírhatatlanul olcsó a víz köbmétere.

 

Megtérülési számítás

 

Mi ezt a szivattyút befektetésnek tartjuk (mert az is). Számoljuk hát ki, hogy milyen gyorsan válik kifizetődővé.

 

Legyen egy köbméter víz ára 800.-Ft. A szivattyú díját elosztjuk 800-zal, és azt látjuk, hogy 121 köbméter víz kitermelése visszahozza a szivattyú díját. 121 köbméter után „csaknem” ingyenesen termel Önnek vizet a szivattyú (azért csaknem, mert 15 forint / köbméter a víz költsége, de ez azért figyelmen kívül hagyható összeg).

 

Hogy mennyire gyorsan kifizetődő a búvárszivattyú, az csak a vízfelhasználásától függ. De egy biztos: meg fog térülni.

Garancia : 3 év
Szállítási teljesítmény : 25-150 liter/perc
Emelőmagasság : 40-17 m
Teljesítmény : 750 W
Feszültség : 230 V
Szivattyú ház Rozsdamentes acél
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Tengely tömítés Kerámia/Grafit/NBR
Járókerék anyaga Noryl FE1520PW
Kábelhossz 20 M
Védelem IP X8
MAX folyadék hőmérséklet +40 C
Nyomó csatlakozás 5/4 col

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.