E-mail

HONDA WX 10


A világ egyik vezető technológiai márkájaként különösen nagy felelősséget érzünk a jövő iránt. Valamennyi termékünk ebben a szellemben készül. Legyen szó akár kerti vagy ipari berendezésekről, hókotróról vagy hajómotorról, motorkerékpárról vagy autóról, a

Leírás

Benzinmotoros szivattyú

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: háztartási, lakossági, mezőgazdasági, ipari

Alkalmazás: vízellátás, mosó berendezések, öntözés

Típus:centrifugál Benzinmotoros szivattyúk

Termékcsalád: HONDA WX széria

 

 Kicsi, könnyű és mégis elegendő a szállítási teljesítménye ahhoz, hogy nyílt vízkivitelű helyekről, megfelelő nyomással locsolhassunk. A több mint 100 liter percenkénti szállítási teljesítmény alkalmas kárelhárítások ellátására is. A szivattyút az a mini 4 ütemű motor hajtja, amely kis súlyára és fogyasztására tekintettel más Honda eszközökben is megjelenik, mint pl. a sövényvágók vagy motoros kaszák.

* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszám szabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
 

 

 

Garancia : -
Szállítási teljesítmény : -
Emelőmagasság : -
Teljesítmény : -
Feszültség : -

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.