PDFE-mail

PEDROLLO CKm 90-E


Pedrollo CK típusú periférikus szivattyú tiszta víz, gázolaj/nafta, valamint az alkatrészekre kémiailag semleges, nem robbanásveszélyes, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes folyadékok szivattyúzására alkalmas.

Leírás

Önfeszívó folyadékgyűrűs szivattyú

Folyadék típus: tiszta folyadék

Felhasználás: ipar

Alkalmazás: gázolaj/nafta,gőzfejlesztőkhöz, vasalógépekhez, fröccsöntő gépekhez

Típus: önfeszívó folyadékgyűrűs szivattyúk

Termékcsalád: PEDROLLO CK széria

 

Pedrollo CKm 90-E típusú periférikus szivattyú tiszta víz, gázolaj/nafta, valamint az alkatrészekre kémiailag semleges, nem robbanásveszélyes, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes folyadékok szivattyúzására alkalmas.

A Pedrollo CKm 90-E típusú periférikus szivattyút hidraulikus jellemzői, valamint kompakt kivitele kiválóan alkalmazhatóvá teszi az ipar számos területén kisebb gőzfejlesztőkhöz, vasalógépekhez, fröccsöntő gépekhez, a megadott folyadékhőmérséklet figyelembe vételével hűtő és tápszivattyúként illetve meleg vizes rendszerekhez keringető szivattyúként.

A Pedrollo CKm 90-E típusú periférikus szivattyú alkalmas háztartási szivattyúként kis mélységű, kis vízhozamú kutakhoz (amennyiben a legcsekélyebb mértékben is homokol a kút kérjük, hogy ne alkalmazzák, mert rövid idő alatt elkopik a járókerék és a háza is) kisebb hidrofortartállyal vagy presscontrollal egybeépítve nyaralók, kisebb házak vízellátására, valamint kis kertek öntözésére.

 

 

Garancia : 2 év
Szállítási teljesítmény : 5-50 liter/perc
Emelőmagasság : 51-13 m
Teljesítmény : 750 W
Feszültség : 230 V
Szivattyú ház Öntvény
Tengely Rozsdamentes acél EN 10088-3-1.4104
Védelem IP X4
Tengely tömítés Kerámia/Grafit/NBR
Nyomó csatlakozás 1 col