PDFE-mail
nw32_te.jpgnw32_te.jpg

Cintropur NW 32 TE 1" szűrőház


A CINTROPUR szűrőcsalád tagjai a hidrociklon elvén működnek.

Leírás

Szűréstechnika

Folyadék típus: szennyezett víz

Felhasználás: lakossági, mezőgazdasági, ipar

Alkalmazás: szőrés mester fokon

Típus: szűrőház

Termékcsalád: CINTROPUR NW széria

 

A CINTROPUR szűrőcsalád tagjai  a hidrociklon elvén működnek. A készülékek szűrőbetétei úgy vannak kialakítva, hogy a szűrőnek a fejrészébe csatlakoztatható végén egy lamellás áramlásterelő található. Ez biztosítja, hogy a készülékbe beáramló vizet a lamellák forgó mozgásra kényszerítsék. A forgó mozgás következtében a vízben található mechanikai szennyeződések a centrifugális erő hatására a szűrőház falához kerülnek. Így a szűrőház közepén található szűrőbetét felületére csak azok a szennyeződések kerülnek amelyek a kis méretüknél fogva nem rakódtak ki a szűrőház falához.
A szűrőház falához nyomódó szennyeződések a szűrőbetét alatt található szennygyűjtő térben ülepednek le. A leülepedett szennyeződések a készülék alján található lemosató furaton, csapon keresztül távolíthatóak el.

A CINTROPUR töltetes szűrőcsalád tagjai (TE) a háztartás és az ipar területén ott alkalmazhatóak, ahol nincs nagy átáramló vízmennyiség. A készülékek töltete az eltávolítandó szennyeződés fajtájától, illetve a beadagolandó anyagtól függ.

 Kérje a szivattyút telepítéssel együtt itt talál további információt.

 

Garancia : 1 év
Teljesítmény : -
Feszültség : -
Emelőmagasság : -
Szállítási teljesítmény : 1-10 liter/perc
Nyomó csatlakozás 1 col
MAX üzemi nyomás 10 bar
MAX folyadék hőmérséklet + 50 C